.
  Vyom World.com . Let's Touch the Sky Together!  
.

Home
VyomWorld.com Home
Interview Questions
VyomLinks.com Home
JobsAssist.com Home
Vyom Network
Contact Us
Jobs & Careers
Resume Submitter
Placement Papers
IT Companies Directory
Computer Jobs
Interview Questions
Online Exams
Vyom Career eMag.
Fun
Send FREE SMS!
SMS Jokes
Source Codes Library
Source Codes Home
ASP Source Codes
C Source Codes
C++ Source Codes
COBOL Source Codes
Java Source Codes
Pascal Source Codes
Submit Source Codes
GATE
GATE an Overview
GATE Preparation
Study Materal
GRE
GRE an Overview
GRE Questions
GRE Preparation
GRE Universities
TOEFL Preparation
TOEFL Resources
GMAT Preparation
GMAT Resources
MBA Preparation
MBA Resources
Networking Concepts
Networking Concepts
Testing Preparation
Testing Resources
Webmasters
Free Traffic Builder
Webmaster Articles
Web Hosting
Tutorials
Hardware Tutorial
1500 Free eBooks New!
Get 30,000 Interview Questions & Answers in an eBook.

Interview Success Kit - Get Success in Job Interviews





Interview Success Kit - Get Success in Job Interviews Interview Success Kit - 30,000 Interview Que. & Ans.
Home » Placement Papers » iFlex Placement Papers » iFlex Placement Paper 18th FEBRUARY 2007

New Click here to Download 2017 Latest placement papers of this company New


iFlex Placement Paper 18th FEBRUARY 2007


Advertisements
Advertisements



iFlex Placement Paper 18th FEBRUARY 2007

(ans key at the last) 

1)One person says his only daughter is my sons mother , what is the relationship between 1st &2nd person.
  a.   Son
  b.   Daughter
  c.   Son-in-Law
  d.   None of the above

2)Alphabet A to Z. If we arrange in reverse order (Z to A)then which letter will be in the 5th position towards right ,taken from 11th better from left.
  a.    A
  b.    V
  c.    F
  d.    K

 

3) 'P is product cost; Q is sale price. Express profit .
  a.    { (Q-P)$P}*100
  b.    { (Q-P)$Q}*100
  c.    { (P-Q)$P}*100
  d.    None Of The Above

 

4) 1,8,27,64,125,?
  a.    234
  b.    216
  c.    450
  d.    None Of the Above

 

5) 3,5,7,13,11,21,15,?
  a.    19
  b.    28
  c.    29
  d.    31

 

6) 1,2,3,6,5,10,?
  a.    9
  b.    7
  c.    6
  d.    5

 

7) 23% of a number is 230 what will be 4/23 th of the numbers
  a.    4000/23
  b.    4000/27
  c.    3000/23
  d.    None Of The Above

 

8) For 15 copies value is x .but copies after is increased to a new value y per copy.now z is greater than 15 so what will be cost of z
  a.    (x+(z-15)y)
  b.    (x+(y-15)z)
  c.    (x+(y-15)y)
  d.    None Of The Above

 

9) A person buy the 6, 1 Rs stamps and 7, 50 paisa stamps he has given 12 Rs how much he will get back.
  a.    3 Rs
  b.    4.4 Rs
  c.    2.5 Rs
  d.    None Of The Above

10) A man is running around a rectangle it takes time 2 time in travelling lenth than travelling width. Total perimeter = 300m
find area
  a.    6000m
  b.    5000m
  c.    3000m
  d.    None Of The Above

KEY
----------------------------
1.C  2.D 3.A 4.B 5.C
6.B 7.A 8.A 9.C 10.C

New Click here to Download 2017 Latest placement papers of this company New




 


.

Recently Updated: New Placement Papers added.
Vyom Network : Web Hosting | Dedicated Server | Free SMS, GRE, GMAT, MBA | Online Exams | Freshers Jobs | Software Downloads | Programming & Source Codes | GRE Preparation | Jobs, Discussions | Software Listing | Free eBooks | Free eBooks | Free Business Info | Interview Questions | Free Tutorials | International Business Information | IAS Preparation | Jokes, Songs, Fun | Free Classifieds | Free Recipes | FAQs | Free Downloads | Bangalore Info | Tech Solutions | Project Outsourcing, Web Hosting | GATE Preparation | MBA Preparation | SAP Info | Excellent Mobiles | Software Testing | Interview Questions | Freshers Jobs | Server Insiders | File Extension Directory

Copyright ©2003-2017 Vyom Technosoft Pvt. Ltd., All Rights Reserved. Read our Privacy Policy